Info




Kalender

De kalender is leeg

 Het blijft leuk

Gepubliceerd op 12-10-2008 12:06:00 - Wiskundeleraar

Het blijkt leuk dat als je een cursus geeft over statistiek en de resultaten van je module-evaluatie kloppen gewoon niet. Niet één keer maar twee keer. Op Module-evaluatie 2007-2008 heb ik 't nog maar 's bij elkaar gezet. Het schijnt een bekend probleem te zijn maar 't is kennelijk nog niet opgelost.

Ik heb deze week weer 's ernstig ondervonden waarom dat Internet voor een aantal dingen toch wel heel weg prettig is. Je kunt natuurlijk bijeenkomsten organiseren, vergaderingen beleggen en presentaties bijwonen. Soms heeft dat wel voordelen, maar soms ook niet. Het grote voordeel van weblogs, RSS-feeds, wiki's, websites en de hele mikmak is dat ik zelf kan bepalen wie en wat ik wil lezen, wie wil ik volgen, met wie ik contact wil, e.d. In mijn eigen tempo (zoefzoef), als het mij uitkomt, wanneer ik er zin in heb, op een plek waar ik dat wil... Kortom ik kan filteren en zelf bepalen wat ik wel en niet wil doen. In het kader van efficiency zou het goed zijn daar 's aan te denken voordat iemand een bijeenkomst gaat organiseren.

Verder was het een vervelende week. Blatend schaap, mallotige reakties, vage prietpraatjes en andere ongemakken. Kennelijk doe ik deze week alles fout. Het is maar goed dat ik volgende week een soort van halve vakantie heb. Ik ga dan maar 's huiswerk maken... Eigenlijk dus helemaal niet leuk.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...