Info




Kalender

De kalender is leeg

 Je GR slopen...

Gepubliceerd op 13-10-2008 23:21:00 - Het nieuwe leren

Via een verwijzing naar WisFaq kwam ik op http://www.vandeveen.nl terecht. Daar staat (naast een hele verzameling andere leuke dingen) een documentje over hoe je je GR uit elkaar kan halen:

Dat kan nog wel 's handig zijn als je toetsen plakkerig zijn geworden of zo... Ik heb 't nog niet geprobeerd maar misschien kan je 'm daarna ook wel weer in elkaar zetten. Dat zou wel fijn zijn...

Vorige week was een beetje een vervelende week, maar vandaag gaat het wel weer. Ik heb een soort halfvakantie dus dat is wel relaxed. Ik heb vanmorgen nog een heel stuk geschreven op de werkplaats van het HZproject.

"Het systeem gaat het regelen. Het systeem gaat het zelfs faciliteren... en gaat proberen te assimileren. Uiteindelijk gaat dat niet lukken. Daarvoor is het systeem te groot, te star en te traag... Het systeem denkt al lang niet meer... Het systeem is allang bij de pakken neer gaan zitten. Het is een olietanker! Onafwendbaar varend in de richting van de ijsberg... "

Dat vond ik wel een mooi beeld. Ik weet niet of je wel 's een olietanker bestuurd hebt (ik ook alleen virtueel) maar ik kan me voorstellen dat je niet zo maar een bochtje kan maken. Nou ja. Wel een leuke discussie. Ach het is zo'n grappig project... Ik heb weer een boek besteld dat ik moet lezen en ik ben lekker aan brainstormen over het vervolg. Mooi!

Vandaag zitten we datumgewijs weer in een periode dat zelfs dit weblog zich normaal gedraagd voor wat de datum betreft. Dat is ook wel weer fijn...

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...