Info




Kalender

De kalender is leeg

 Breeze

Gepubliceerd op 27-1-2009 01:52:00 - ICT & onderwijs

In het kader van mijn eerste videovergadering met breeze (via surfgroepen.nl) dacht ik mijn laptopje wel even te kunnen gebruiken. Maar geen camera. Ik ben een tijdje bezig geweest, maar 't doet 't weer. Een beetje een soort van rigoreuze maatregel. In apparaatbeheer gewoon even alle USB Host Controlers verwijderen. Je bent dan wel je muis kwijt, maar als je dan opnieuw opstart kan dat Vista weer allerlei dingen vinden. Muis, vingerafdrukken (?) en bovenal de HUB2.0 camera. Geweldig. En 't werkt weer... Poepoe wat een geëmmer.

Ik heb ook nog even geprobeerd mijn oude Trust 3.1 Mega Pixels camera als webcam te installeren, maar Vista ondersteunt geen stuurprogramma voor de 3MegaCam meer. Je zoekt het maar uit zegt ie... Dat is ook een behoorlijke tegenvaller van Vista vind ik. Vrijwel geen enkel struurprogramma is te vinden. Terwijl dat nu juist zo fijn was in XP. Geen gezeur met diskettes en CD-tjes of vage internetsites.

Dat breeze gaat denk ik wel werken. Het is wel grappig. Ik heb nog even geprobeerd om mijn 'scherm' te delen en dat dan zelf te bekijken. Dat is wel een soort van droste-effect geloof ik...

Wel aan. Ik ben er helemaal klaar voor.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...