Info




Kalender

De kalender is leeg

 Ham and eggs

Gepubliceerd op 2-2-2009 11:12:00 - ICT & onderwijs

Kijk wat ik mijn postbus vind:

Malmberg doet onderzoek naar het gebruik van de website onderwijsvanmorgen.nl. In een paneldiscussie wil zij aan de hand van stellingen de mening van docenten in het voortgezet onderwijs horen over deze website om op basis daarvan de site nog beter te laten aansluiten bij de wensen en behoeften in het onderwijsveld.

U heeft een abonnement op de nieuwsbrief van onderwijsvanmorgen.nl. Bent u docent in het voortgezet onderwijs? Dan nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan het panelonderzoek. Ook uw collega’s die de website (nog niet) kennen maar wel belangstelling hebben voor e-learning en onderwijsvernieuwing zijn van harte uitgenodigd. Wilt u deze uitnodiging aan hen doorsturen?

Dat is nog 's andere koek. Ik ken de website wel, maar een abonnement op een nieuwsbrief? Nee, dat dacht ik toch niet. Ik zat er nog aan te denken om terug te schrijven dat ik pas voor de eer maar dat ik wel wil opmerken dat ik nog nooit ergens zoveel 'slap geleuter' bij elkaar gezien heb en dat ik daarom van mening ben dat de website juist al heel goed aansluit bij de rest van het theater van de lach waar iedereen altijd zo om moet huilen. Een soort gratis advies.

Maar ja, dat is natuurlijk flauw. Ik weet ook niet of zo'n website nu helemaal doet wat het zou willen. Het e-mailtje suggereert dat het heel erg goed aansluit bij de wensen en behoeften in het onderwijsveld. Dat is fantasie denk ik, maar dat is niet erg. Iedereen heeft recht op z'n eigen gekluns, zolang ik er maar geen last van heb.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...