Info




Kalender

De kalender is leeg

 `t Lijkt wel werk

Gepubliceerd op 17-4-2009 23:59:00 - Wiskundeleraar

Deze week loopt het echt de spuigaten uit. Mijn tijdverdrijf begint zo langzamerhand op werk te lijken. Deze week 37 uur gewerkt, ik moet al 3 dagen achter elkaar vroeg mijn bed uit... en dat voor een halve baan. Het moet niet gekker worden... Alhoewel? In zo'n week ook nog een keer een studiedag bijwonen? En een open dag? En volgende week excursie? Het kan toch allemaal maar... nou, eigenlijk niet dus, want voor die studiedag heb ik maar even gepast. Je loopt natuurlijk altijd het risico dat je iets mist wat wel nuttig zou kunnen zijn. Maar ik geloof dat die kans niet erg groot is.

Gisteren crashte tot overmaat van ramp ook wiskundeleraar.nl nog 's. Dankzij het voortvarend optreden van VEVIDA is het toch nog allemaal goed gekomen maar ik heb wel zitten prutsen. Ik dacht ik zet de website even op wisfaq.be om te kijken of het daar wel werkt. Dat ging op zich prima en daar werkte het wel... dus zat het probleem toch ergens op de server. Nou, ik ben blij dat het weer is opgelost. Maar dat prutsen is natuurlijk ook werk...

Kortom: dit is wel allemaal wel leuk maar ik moet tussendoor dan ook nog toetsen nakijken en zo... prrr.. daar komt op deze manier ook niet veel van terecht. Maar voor vandaag vind ik het wel weer mooi geweest. Morgen is er weer een dag.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...