Info




Kalender

De kalender is leeg

 Het betere geleuter

Gepubliceerd op 1-9-2007 00:10:00 - Den Haag

Volgens dit bericht:

"Het stikstofdioxidegehalte (NO2) in de straat is zeer hoog. Met het onderzoek wil de gemeente achterhalen of de luchtkwaliteit op de laan daadwerkelijk is verslechterd of dat er iets anders is misgegaan, bijvoorbeeld met de metingen."

Ja ja, je meet iets, maar je bent niet blij met de resultaten van de meting dus zal de meting wel niet kloppen. Geloof me die metingen kloppen wel. Het is oud nieuws.

"Als de luchtkwaliteit echt achteruit is gegaan, is dat een bevestiging van de vrees van de bewoners. Die hebben altijd volgehouden dat hun laan geen onderdeel mocht worden van de Centrumring, wegens de te verwachten luchtvervuiling."

Dat is geen vrees maar logica. Een kind kan bedenken dat als je 'normaal' al tegen de grens van het toelaatbare aan zit dat je bij meer verkeer meer vervuiling zult meten. Moeilijk he?

Ik stel voor de centrumring per onmiddelijke ingang te verleggen...

Zie ook VCP nee!

 22-9-2007 00:53:06

"Het rapport maakt duidelijk dat het VCP niets oplost, maar de luchtvervuiling slechts verplaatst. Het is niets anders dan een herverkaveling van de vuile lucht. ‘We halen een piek weg en krijgen op verschillende plaatsen een lichte overschrijding van de norm’ zo omschreef de wethouder het dinsdag."

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...