Info




Kalender

De kalender is leeg

 Geweldige architectuur

Gepubliceerd op 10-11-2007 01:19:00 - Den Haag

Het is toch geweldig die hoogbouw in Den Haag. We hadden al eerder geconstateerd dat het IJspaleis niet helemaal waterdicht is, dat bij de Muzetoren de steenstrips naar beneden vallen en dat de Resident nu al ernstige scheuren vertoont. Maar de Hoftoren spant de kroon. Er schijnen wegens een constructiefout aluminium platen naar beneden te kunnen komen als een beetje waait. Met een beetje pech word je ter plekke onthoofd.

"De HTM overweegt een schadeclaim in te dienen bij de aannemer van de Hoftoren, omdat het zou gaan om een constructiefout."
Zie http://denhaag.rtvwest.nl/nieuwsitem/12392

Vanwege de bijzonder constructie schijnen er alpinisten nodig te zijn om eventuele fouten te kunnen herstellen. Vanwege de hoogte kan dat alleen als het niet waait. Ik snap dat niet helemaal... Volgens mij is het nog niet eens zo lang geleden pas af gekomen. Ik zie ze nog hangen die alpinisten... Dat is nog eens zo lang geleden!

Aan de andere kant is het natuurlijk wel heel erg toevallig dat uitgerekend het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen in een NIEUW gebouw zit wat nu al ernstige tekenen van verval vertoont. Het lijkt Ronald P wel..

Zie ook http://geertje.web-log.nl/geertje/2007/11/gebied_rond_hof.html

 3-12-2007 10:46:55

De Rijksgebouwendienst, eigenaar van de Hoftoren waar het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) is gehuisvest, heeft de afgelopen weken geprobeerd het probleem te verhelpen.

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...