Info




Kalender

De kalender is leeg

 Babbeltrucs

Gepubliceerd op 14-11-2007 14:22:00 - Den Haag

Soms zie je in bloglines onder elkaar twee berichten staan die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken lijken te hebben:

Als er iemand goed is in babbeltrucs dan is die Merniks wel, 't is een professioneel babbeltruccer. In het bericht over Merniks staat zo'n beetje achteloos:

"Hoewel verantwoordelijk wethouder Marnix Norder (PvdA, bouwen en wonen) na afloop van een debatmiddag in de Visafslag zei dat hij veel positieve geluiden over zijn plannen had gehoord, was er in werkelijkheid toch vooral veel kritiek."
http://www.ad.nl/denhaag/stad/article1822789.ece

Meestal is het AD niet al te kritisch ten aanzien van de gemeente Den Haag, dus is de formulering 'toch vooral veel kritiek' een soort eufemisme voor 'Merniks zit uit z'n nek te kletsen'. Maar wat wil ie nu eigenlijk?

"Over de bouw van twee of drie 150 meter hoge torens, die eventueel een markant punt, of ook wel icoon moeten vormen, blijven de meningen verdeeld."

Dat is ook toevallig... hoge torens? Goh... waar komt dat nu vandaag? Dat de ''meningen verdeeld zijn' betekent volgens mij dat geen normaal mens die torens van Merniks wil. De verdeling is: één voor en de rest is tegen...

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...