Info




Kalender

De kalender is leeg

 Help!

Gepubliceerd op 4-4-2008 00:04:00 - ICT & onderwijs

Ik weet niet precies hoe het kan maar er zijn nog steeds mensen die denken dat ik iets met het beheer van Natschool te maken heb. Ik krijg dan e-mailtjes met vragen als:

“Klopt het dat ik me bij U moet melden als ik niet bij mijn opdrachten van natschool kan komen?“

Dat geeft te denken. Ok, ik geef toe: ik ben ooit ELO-beheerder geweest. Van maart 2001 tot maart 2002. Dat was echt een feest. Ik krijg nog steeds buikpijn als ik er aan denk. Maar achteraf moet ik er ook wel een beetje om lachen. Het probleem toendertijd was dat ik niet enthousiast genoeg zou zijn en daardoor niet de meest geschikte persoon en dat ELO-gebeuren daardoor niet erg van de grond kwam LERO-gewijs zullen we maar zeggen.

Later hoorde ik zelfs iemand beweren dat er onder mijn ELObeheerderschap 'nooit iets kon'. Dat was ook zo, maar dat had ik natuurlijk niet zelf bedacht, dat was het beleid en ik vind altijd dat je mensen geen dingen moet beloven die je niet waar kan maken. Ik hoor 'm nog zeggen dat ie hoopte dat dit met de nieuwe ELO-beheerder ernstig zou veranderen. Het was natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat ik dat zou horen, maar 't was wel geinig. Voor sommige mensen is het gewoon heel erg moeilijk om een beetje direct en eerlijk te zijn. Je weet het natuurlijk wel dat mensen achter je rug om van alles over je kunnen beweren en dat ongetwijfeld zullen doen, maar soms weet je dat dan gewoon zeker. Dat is wel prettig om te weten. Ik weet niet of er van 'die wilde plannen' ooit nog iets terecht gekomen is, maar ik was in ieder geval erg blij dat ik er van af was. Het was fietsen met lekke banden in mul zand...:-)

Ik heb destijds ontslag genomen. Ik kon het gewoon niet langer aanzien... Gelukkig is het nu allemaal veel beter geregeld en loopt het LERO-gewijs voor wat betreft het ICT-gebeuren allemaal op rolletjes... Inmiddels heb ik geleerd dat er een groot verschil is tussen 'gelijk hebben' en 'gelijk krijgen'.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...