Info




Kalender

De kalender is leeg

 Osiris

Gepubliceerd op 2-2-2009 14:32:00 - ICT & onderwijs

Op de opleiding werken met Osiris. Nou ja, werken... Ik geef volgend blok 5 vakken en daar zijn er dan 3 fout of niet ingeroosterd en er staan vakken die ik helemaal niet geef. Verder kan ik er helemaal niks. Voor elke wijziging, toevoeging e.d. moet ik het bedrijfsbureau lastig vallen. Op Wikipedia las ik:

"De mythe van Osiris is het bekendste verhaal uit het oude Egypte en gaat over zijn dood en wederopstanding - een thema dat de dagelijkse cyclus weerspiegelt van het 'sterven' van de zon bij zonsondergang en zijn 'geboorte' bij zonsopkomst. Osiris was niet alleen god van het koningschap en de levenskracht van de farao, hij was de personificatie van de vruchtbaarheid van het land en de geest van de vegetatiecyclus."
http://nl.wikipedia.org/wiki/Osiris_(Egyptische_mythologie)

In het kader van de mythe dat we goed bezig zijn is het te hopen dat ooit de zon weer gaat schijnen. Over de doden niets dan goed, maar ik heb inmiddels wel een standaardformulier gemaakt om een beetje handig de fouten te kunnen melden. Wie zei er ook weer dat ICT het werk zou veraangenamen?

 2-2-2009 20:23:19

In het oude Egypte was hij een zeer populaire god. Hij werd toenemend belangrijk, tot hij uitgegroeid was tot een van de grootste en belangrijkste goden in Egypte. Je weet nog half wat je te wachten staat. Wij hebben ons inmiddels al wat langer aan Osiris onderworpen. En zo te zien breidt Osiris zijn macht nog steeds uit. Het zal wel aan de marketing liggen en vast niet aan de productkwaliteit.

 Door: JaDeX

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...