Info




Kalender

De kalender is leeg

 Exit Pronk...

Gepubliceerd op 25-9-2007 01:26:00 - Den Haag

Eigenlijk vind ik het wel een jammer dat Pronk het niet geworden is. Het grootste probleem van Pronk is dat ie er meningen op nahoudt. Dat kan natuurlijk niet. In principe kan je zeggen dat alle politici leugenaars zijn, maar voor een beetje soepel draaikonten a la Wouter de Boskabouter kan je er maar beter niet al te uitgesproken meningen op na houden. Voor een partijvoorzitter is dat niet handig. Zonder uitgesproken mening valt het niemand op als je later van mening verandert. Eigenlijk kan het me maar matig boeien. Na het koningshuis is de politiek ook niet veel meer dan een stukje folklore. Leuk voor de mensen en we moeten er zuinig op zijn maar 'echt' interessant kan je het niet noemen. Of zouden ze hier in Den Haag denken dat de politiek er iets toe doet? Nou ja, ze doen maar. Ze moeten toch wat.

Ik ga, denk ik, nog 's een paar leuke sommen verzinnen... Daar heb je tenminste wat aan, dat gaat tenminste nog ergens over... Het zal wel ruimtemeetkunde worden voor HAVO wiskunde B. Ik ben 't al zo'n tijd van plan en 't komt er maar niet van...

Als ik met mijn vijftigste wil stoppen met werken dan moet ik me nog gaan haasten.

 26-9-2007 11:54:01

De stemprocedure is wel weer typisch PvdA. Je krijgt het gevoel dat je 'genaaid' wordt, dat er gesjoemeld is met de uitslag. Pas na zes telrondes zijn we er uit gekomen... Zonder opnieuw te stemmen overigens... Uit de verschillende artikelen kreeg ik de indruk van Pronk het zelf ook niet helemaal begreep, het is wel ingewikkeld, maar hij zal zich uiteraard bij de uitslag neerleggen. Toch raar als je bij de 'eerste' stemming de meeste stemmen haalt. Het zou nog 's aardig zijn om uit te zoeken hoe zoiets precies werkt. Er is trouwens wel een leuk Zebraboekje over verkiezingen en paradoxen.

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...