Info




Kalender

De kalender is leeg

 De koek is op

Gepubliceerd op 4-7-2008 11:03:00 - Functiewaardering

Volgende week is de laatste week dat ik werk. Ondanks alle tijdelijke verhogingen van mijn aanstelling heb ik dit jaar 152 uur te veel gewerkt. Eigenlijk heb ik maar een halve baan dus heb ik, zeg maar, 8 weken te veel gewerkt. Ik doe dat mezelf aan natuurlijk, want ik moet natuurlijk gewoon minder doen. Gewoon de boel de boel laten, de kantjes er van af lopen en me niet bezig houden met dingen waar ik niet voor betaald wordt.

Volgend jaar heb ik voor ‘deze keer’ een aanstelling van 0,6. Dat is misschien dan wel zo handig als je toch 3 jaar achter elkaar effectief 0,6 werkt. De extra uren van dit jaar neem ik natuurlijk gewoon mee naar volgend jaar. Uiteindelijk moet ik dan volgend jaar maar ergens keuzes maken ten aanzien van de dingen die ik wel en niet doe.

Heeft al die extra inspanning nu ook iets ‘echt’ iets opgeleverd? Is het ’t wel waard? Heeft het zin? Leidt het ergens toe? Wat heb je er aan?

Mijn voorlopige conclusie is dat ik denk dat het wel zin heeft maar het nergens toe leidt. Ik roep wel ’s dat ik toch wel een ontzettend leuke baan heb. Dat is ook zo, maar dat gaat niet vanzelf, zullen we maar zeggen. Je moet er wel iets voor doen.

Op ICTdro - documentatie houd ik zo'n beetje bij waar ik zo mee bezig ben. Volgende week probeer ik zo'n beetje alles af te ronden en dan is het vakantie. De koek is op.

 4-7-2008 13:47:40

Ik ga voor 1... Het is zinnig, relevant en nuttig en dat is het dan ook. Meer niet... Het is niet zo dat je dan lekker achterover kan gaan leunen en de vruchten plukken van de noeste arbeid...:-) Er komen gewoon weer nieuwe uitdagingen en ellende over je heen.:-)) We are The Borg...

 Door: Naschrift

 4-7-2008 13:53:27

Er zit een spamfilter op...

 Door: Naschrift

 4-7-2008 13:54:01

En er is een probleem met de datum...

 Door: Naschrift

 4-7-2008 14:31:04

Aaaaaaaa.......

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...